Usluge

Naše usluge i proizvodi

NAZOVITE NAS

091 177 3154

Vodoinstalacija  obuhvaća projektiranje, instalaciju i održavanje vodovodnih i kanalizacijskih sustava kako bi osigurala pouzdanu opskrbu pitkom vodom i siguran odvod otpadnih voda u zgradama i objektima.

 

Instalacija centralnog grijanja obuhvaća projektiranje i postavljanje sustava radijatora, cijevi i kotlova radi ravnomjerne distribucije topline u zgradi ili prostoru.

 

Klimatizacija obuhvaća   projektiranje, instalaciju i održavanje sustava koji regulira temperaturu i vlažnost zraka kako bi stvorio udoban i kontroliran klimatski uvjet u stambenim, komercijalnim i industrijskim prostorima.

 

Dizalice topline su uređaji koji prenose toplinu iz jednog prostora u drugi putem kompresije i dekompresije radnog medija te se koriste za grijanje i hlađenje prostora uz visoku energetsku učinkovitost.

 

Podno grijanje je sustav grijanja koji se instalira ispod podnih obloga i koristi toplinu za ravnomjerno zagrijavanje prostora odozdo prema gore, pružajući udobnost i efikasnost grijanja.

 

VRV (Variable Refrigerant Volume) sistemi su visoko prilagodljivi klimatizacijski sustavi koji omogućavaju kontroliranje pojedinih zona, optimizirajući učinkovitost i energetsku potrošnju pri grijanju ili hlađenju prostora.

Solarni sistemi su tehnologije koje koriste sunčevu energiju za proizvodnju električne energije ili toplinske energije, čime se smanjuju troškovi energije i negativan utjecaj na okoliš.

 

Inox dimnjaci su dimnjaci izrađeni od nehrđajućeg čelika, čime se osigurava otpornost na koroziju i visoka trajnost, te se koriste za siguran odvod dimnih plinova iz peći, kamina i drugih uređaja za grijanje.

Sanitarije su uređaji i oprema za kupaonice i toalete, uključujući WC školjke, umivaonike, kade, tuševe, slavine i ostale komponente koje se koriste za održavanje higijene u kućanstvima i komercijalnim objektima.

 

Dijamantno bušenje je napredna tehnika koja koristi dijamantne alate impregnirane česticama dijamanta kako bi se precizno i učinkovito bušile rupe u tvrdim materijalima poput betona i kamena. Ova metoda osigurava brzo i čisto bušenje bez stvaranja velike buke ili vibracija.

 
 
 
 

 

 

NOVO U PONUDI!

Dizalica topline terma monoblock
cijena već od 3500 € sa montažom

Prodaja i ugradnja proizvoda